Over ons

Wij zijn omheiningen MVP. Na meer dan 7 jaar in de sector en 13500 meter omheining geplaatst te hebben, voor meer dan 220 tevreden klanten, mogen we zeggen dat we een vertrouwde speler zijn geworden als het gaat om omheiningen, hekwerk en poorten.

Wat We Doen

Plaatsing

Plaatsen van omheiningen, hekwerk en poorten

Herstellingen

Herstellingen en vernieuwing van omheiningen, hekwerk en poorten

Maatwerk

Speciale wensen? Wij doen ook maatwerk zoals jij het wil!

Over omheiningen MVP

In 2015 startte Mike, de zaakvoerder van omheiningen MVP, als plaatser van omheiningen in voornamelijk harmonicagaas, in onderaanneming. Intussen is omheiningen MVP een volwaardig zelfstandig bedrijf die instaat voor het plaatsen van allerlei omheiningen, hekwerk en poorten. 

Omheiningen MVP werkt ook samen met andere bedrijven in onderaanneming om uw droom als klant waar te maken. 

Bij omheiningen MVP kan u terecht voor omheiningen in harmonicagaas, 2D panelen, 3D panelen, composiet, schapenhekken, hondenrennen, betonpalen met tand en groefplanken in grenenhout of padouk, houten schuttingen, betonplaten met of zonder structuur alsook het privé maken van uw tuin door middel van lamellen, zichtdoek en andere..

Omheiningen MVP doet niet alleen standaard werk maar levert ook maatwerk, bijvoorbeeld een combinatie van 2D panelen en tand en groefplanken waarbij de 2D panelen zorgen voor de nodige lichtinval aan de ramen. 

Ook kan u bij omheiningen MVP terecht voor allerhande side-jobs zoals bijvoorbeeld: vloerwerken, betegeling, metselwerken, gyprocwerken en veel meer..

 

Alleen het beste

9

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons voorop. Wij werken elk project af alsof het voor onszelf is. 

9

Afwerking

Wij werken alle projecten af tot in de puntjes. Mocht de klant niet tevreden zijn zullen we in overleg tot een gepaste oplossing komen. Klant tevreden, wij tevreden!

9

Service

Klant is koning en zo behandelen wij onze klanten ook. Omheiningen MVP staat garant voor een goede klantenservice.

Omheiningen geplaatst

Meters afgewerkt

Give yourself more opportunities for privacy, when you are not bombarded with duties and obligations. Privacy is not a rejection of those you love; it is your deserved respite for recharging your batteries.

– Wayne Dyer –

Laatste Realisaties

Harmonicagaas_bekaert_omheining

Harmonicagaas

Dit project bevindt zich te Lokeren. Deze klant wou een strakke omheining die proper oogt en die mee afliep met de hellende tuin.

Padouk_omheining_met_steenkorven

Padouk met steenkorven

Dit project bevindt zich te Maldegem. Hier werd gevraagd naar een padouk omheining in combinatie met steenkorven.

dubbele_poort_in_pvc

Dubbele poort in PVC

Dit project bevindt zich in Wachtebeke. Hier werd gevraagd naar een poort die perfect tussen de reeds bestaande begroeiing paste zonder beplanting te beschadigen.

Contacteer Ons